AdWords rådgivning fra anerkendt ekspert

- Opnå de bedste resultater med dit in-house team

Et af de største faldgruber mange AdWords annoncører falder i er den, at de kun har ét sæt øjne på deres AdWords annoncering. Ofte bliver du blind overfor de mest åbenlyse forbedringer, når du har arbejdet på den samme konto i længere.

Jeg har derudover også flere gange overtaget AdWords konti, hvor in-house medarbejdere har opsat arbejdsgange, der tredobler den arbejdstid det tager at optimere AdWords annonceringen.

At få en tredjepart ind over vil ofte betale sig selv af via større indtjening eller via optimerede arbejdsgange, der fører til større omsætning.

Sådan hjælper min rådgivning Jer til at tjene flere penge på Jeres AdWords annoncering

 • Lad mig overse din nye in-house medarbejder
 • Udarbejdelse af træningsmidler og skemalægning af arbejdsopgaver for din in-house medarbejder
 • Sparring med din in-house medarbejder eller team
 • Løbende feedback med liste over forslag til optimering af din AdWords konto
 • Tjek af større kampagner inden lancering
 • Fastlæggelse af strategi og kontostruktur
 • Fastlæggelse af arbejdsgange og en optimeringskalender
 • Specifikt for dine virksomhedsbehov.
 • Rådgivning omkring nye funktioner fra Google

Mit egentlige arbejde består ofte i at hjælpe Jer til at finde en løsning på en specifik problemstilling eller til at hjælpe Jer i gang på en holdbar måde, som I selv kan holde ved lige i fremtiden.

Hvordan fungerer det?

 • Møder via Skype og GoToMeeting® skærmdeling
 • Skriftlige rapporter, planlægning og skemaer

Timepris på 1.050 kr. med mulighed for besparelse

Afhængigt af dit behov fastlægger vi den mest hensigtsmæssige plan for hvordan vores samarbejde vil komme til at fungere. Jeg arbejder både på mindre projektmæssig basis eller som sparringspartner ved større SEM-opgaver.

Min timepris starter på 1.050 kr., men vi aftaler typisk en fast pris per måned, så du ved lige præcis hvad du kan regne med.

Kontakt mig uforpligtende i dag og hør nærmere om hvordan jeg specifikt kan jeg hjælpe Jer få bedre AdWords kampagner.


Læs udtalelser fra kunder og kollegaer

- Stol ikke blindt på hvad jeg siger (før du har læst nedenstående)
 • Jesper Kjerrumgaard
  Jesper Kjerrumgaard
  Adm. Direktør

  Det er ikke så svært at skabe en omsætning med Google Adwords, men det kan være svært at skabe et overskud.

  Vi har samarbejdet med Andreas siden 2009 omkring vores Adwords konto til E-tasker.dk (årets Webkomet 2010). Vi startede samarbejdet med et par af vores kampagner, men kunne efter kort tid se, Andreas’ store indsigt i Adwords og valgte derfor hurtig at udvidde samarbejdet til hele vores konto.

  I midt 2011 holdt vi en pause i vores samarbejde pga. en lyst til at prøve kræfter med at tage Adwords in-house. Vores konto har med årene groet sig stor og tidskrævende. I starten af 2013 måtte vi derfor erkende, blandt andet pga. alle Google’s mange nye tiltag, at vi ikke kunne gøre det lige så godt som Andreas.

  I skrivende stund har vi et forbilledligt samarbejde, Andreas vedligeholder ikke bare vores Adwords konto, han skaber en meget håndgribelig værdi i form af overskud.

 • Nikolaj Astrup Madsen
  Nikolaj Astrup Madsen
  Co-Owner

  Vi har næsten fra starten brugt Andreas til Adwords i Ateo.dk. I en lille iværksættervirksomhed er der nok at se til, så vi har fra start af vist at vi blev nødt til at outsource nogle af områderne. En af de ting er Adwords, og det gjorde vi både fordi vi godt ville bygge en god konto op fra bunden af, så vi også får lagt et godt fundament til fremtiden.

  Andreas har altid været utrolig nem at arbejde med og vi betragter det meget som et partnerskab, hvor begge parter kommer med ideer og foreslag til optimering af kampagnerne. Når man starter et projekt op fra starten af, er det ofte med at forsøge en masse ting af indtil man rammer noget som fungerer rigtig godt. Det har været meget brugbart at have Andreas med i denne proces, hvor vi via Adwords nemt og billigt har kunne teste en masse ting af.

  Jeg ser det i bund og grund som rigtig god forretning at arbejde sammen med Andreas og jeg kan varmt anbefale ham. Jeg har arbejdet med mange leverandører indenfor online markedsføring og Andreas er en af de absolut mest professionelle jeg har arbejdet med.

 • Kasper Hvid
  Kasper Hvid
  CTO

  Vi startede ud med at hyre Andreas Lolk til at styre vores AdWords kampagner efter anbefaling af Claus Valgren i sommeren 2011 på en performance aftale. Efter omkring 6 måneder havde vi vendt vores kampagner fra break even til en tilfredsstillende lønsomhed.

  Efter ca. 9 måneder med Andreas hands-on på AdWords kampagnerne ansatte vi en in-house medarbejder, der skulle hjælpe med at stå for det hele. Andreas hjalp vores medarbejder med at blive sat ind i AdWords, og dette har resulteret i yderligere vækst, samt successfulde AdWords kampagner selv efter vi stoppede vores samarbejde.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas til hands-on AdWords optimering lige så vel som in-house sparring til store AdWords annoncører.

 • Christopher Hammer - E-gear AdWords Optimering
  Christopher V. Hammer
  Ejer

  Andreas Lolk og PPC Profit har været en stor genvist for os og vores webshop e-Gear.dk. Vi driver en mindre webshop med videresalg af softwareprodukter. Vi har tidligere selv forsøgt os med AdWords annoncering, men har desværre sandet at vores evner ikke slog til. Vi kontaktede Andreas Lolk, da han har fine referencer diverse steder på internettet.

  Efter få dage var vi i gang og indenfor en lille uges tid fik vi leveret en rapport, der indeholdte et væld af forbedringer og gode tips til optimering af vores AdWords kampagner. Det var dejligt nemt og ligetil at gennemføre de anbefalede ændringer og Andreas hjalp os på kompetent måde med de spørgsmål vi havde til det tekniske.

  Efter 2-3 uger mærkede vi en markant, positiv effekt af de implementerede ændringer. Vores CPC-priser er væsentligt lavere og vores konverteringer er ny skyhøj i forhold til vores egne kampagner førhen – den positive udvikling fortsætter hver uge. På den baggrund har jeg allerede personligt anbefalet Andreas Lolk til et par af vores forretningsforbindelser og vil ikke tøve med at gøre det til andre som gerne vil have mest muligt ud af AdWords.

  De varmeste anbefalinger herfra!

 • Rene Pløhn
  René Pløhn
  Indehaver

  Hos Stjerneadvokater.dk har vi brugt Google AdWords igennem flere år for at fastholde vores position som Danmarks førende formidler af dygtige advokater.

  Vores kampagner har været i hænderne på flere AdWords eksperter, der har optimeret og skruet på dem, og jeg troede faktisk ikke at vi kunne få ret meget bedre resultater ad den vej. Jeg var derfor ikke særlig optimistisk, da Andreas Lolk gennemgik vores kampagner, men det viste sig hurtigt, at jeg tog fejl.

  Da vi evaluerede resultaterne en måned efter havde vi skåret 33 % af vores budget og fået 126 % flere oprettede sager. Det var virkelig imponerende, og jeg kan kun opfordre andre firmaer til at søge professionel bistand hos Andreas og få optimeret deres AdWords kampagner i en rasende fart.

 • Sasa Kosevic - AdWords Referenceq
  Sasa Kovacevic
  Online Marketing Manager

  Vi havde nogle udfordringer med vores Adwords konto, og bestilte et AdWords Profit Tjek fra PPC Profit med henblik på, at få mere ud af vores samlede AdWords budget. Allerede indenfor et par dage fik vi en meget udførlige og lige-til-at-gå-til analyse af vores kampagner (over 50 forskellige). PPC Profit ramte lige på sømmet i forhold til her og nu områder vi kunne forbedre, men indeholdte på samme tid også flere overordnede tiltag, som ville være mere krævende at implementere.

  Vores erfaringer med Andreas Lolk og PPC profit har været super gode. vi har været i løbende kontakt med Andreas siden og der er ingen tvivl om, at han kan sit kram indenfor AdWords annoncering. Han har fingeren på pulsen, og har 100 % styr på alle grene indenfor AdWords-universet.

  Vi anbefaler gerne Andreas Lolk og PPC Profit til rådgivning eller optimering af AdWords kampagner. Et valg du ikke vil fortryde.